1:1 EMPOWERMENT COACHING TRAJECT

Je bent ondernemer en moeder, alles waar je altijd van hebt gedroomd. Toch knaagt er iets…het voelt niet als die droom. Je werkt je een slag in het rondte en hebt steeds het gevoel dat je tekort schiet. Je bent nét niet de ondernemer die je wilt zijn, nét niet de moeder die je wilt zijn, nét niet de partner die je wilt zijn. Wat als het niet vol te houden is? Dat je relatie strand, je kinderen op moeten groeien in een stressvolle omgeving omdat jij zo nodig wilde ondernemen? Waarom lukt het bij een ander wel om alle ballen in de lucht te houden?

Je wilt je krachtig voelen, 100% achter je keuzes staan, vertrouwen hebben in het combineren van je ondernemerschap met het moederschap, precies weten waar je mee bezig bent en waarom, tijd voor jezelf creëren en stevig in je schoenen staan. Je weet dat dit kan, dat jíj dit kan!

Eager for more weet je dat je je wél vrij kunt voelen. Dat je rust kunt ervaren en je die krachtige, zelfbewuste en ontspannen vrouw, ondernemer en moeder kunt zijn, die zich tot nu toe lange tijd weggecijferd heeft.

Ben jij er klaar voor om de krachtige vrouw die je bent weer naar voren te schuiven? Voel jij aan alles dat je er klaar voor bent om de regie en de verantwoordelijkheid voor jouw leven en onderneming terug te pakken?

Dan is dit 1:1 Empowerment coaching traject iets voor jou…

Go on, you deserve it!

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek
  Tijd om overzicht te creëren en te luisteren naar wat je écht nodig hebt. Wat écht belangrijk is voor je in plaats van wat jij, of anderen, belangrijk máken.

  Niet meer overwhelmed voelen, maar in control zijn.

  Tijd nemen om te plannen en te reflecteren en daardoor rust ervaren.

  Je succesvol en energiek voelen.


Je kunt én een succesvolle ondernemer zijn én een toegewijde moeder én een liefdevolle partner én mild en liefdevol zijn naar jezelf. Hoe klinkt dat?

Ja dat wil ik!

VOOR WIE IS HET 1:1 EMPOWERMENT COACHING TRAJECT?

Het 1:1 traject is voor ondernemende moeders die kiezen voor empowerment, rust en vrijheid in hun leven en business. Maar... je werkt je een slag in het rond, hebt steeds het gevoel dat je tekort schiet en dat levert stress op. 

In dit 1:1 coaching traject gaan we aan de slag met het creëren van overzicht in jouw hoofd en agenda en leer jij luisteren naar wat écht belangrijk voor je is. Zodat jij je leven en business zó organiseert dat je je de krachtige, zelfbewuste en ontspannen ondernemer en moeder voelt die er diep van binnen al is.

OVER PHIL

Mijn naam is Phil Stals en ik ben Professional Organizer, ondernemer én moeder van twee jonge zoons. De afgelopen zes jaar heb ik, samen met mijn gezin, een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van bewustwording van ons eigen gedrag en de invloed die je kunt hebben op het creëren van een gezonde werk-privé balans. Ook heb ik me ontwikkeld in het plannen en organiseren van mijn eigen tijd en agenda, het bewust maken van keuzes en het bewaken van mijn grenzen. 

Door de regie te pakken heb ik geleerd bewust te kiezen, structuur in te bouwen, prioriteiten te stellen en overzicht te creëren. Dit levert mij een opgeruimd hoofd op en daardoor kan ik écht genieten van de dingen die plezier en ontspanning opleveren, zoals tijd met mijn kinderen en mijn partner, dagjes weg, een warm bad en een goed boek. Ik leef en kies nu bewust, vanuit mijn eigen energie en behoeften. Ik ervaar nu hoe het is om je empowered te voelen en dat gun ik jou ook!

WAT KUN JE VERWACHTEN?

Een uitgebreid intakegesprek via zoom.
Vier maanden 1:1 begeleiding met 8 zoom-calls van 60 minuten.
 Mij als stok achter de deur, waarbij ik voor vier maanden, ook tussen de sessies door, per mail en whatsapp voor je klaar sta.
Een persoonlijk traject op maat en toegang tot FulPhil The Academy met ondersteunende werkbladen, opdrachten en video's, zodat je ook ná het 1:1 traject een stok achter de deur hebt.


WAT LEVERT HET TRAJECT JE OP?

Bewustwording
 Je bent je bewust van jouw persoonlijke behoeften, je valkuilen, je energiegevers en energieslurpers.
 Je weet precies wat jij nodig hebt voor jou als persoon, ondernemer, moeder en partner en kunt daardoor met volle overtuiging keuzes maken die hiermee resoneren.
 Jíj bent in de lead.

Focus
Je hebt helder wat belangrijk voor jou is en wat je mag loslaten.
Je hebt inzichtelijk hoe jouw dagen eruit zien, waar de uitdagingen liggen en je hebt een vaste structuur gecreëerd m.b.t. planning en dagindeling die past bij jouw leven en leefstijl.
 Een basisplanning mét ruimte voor spontaniteit, ontspanning en ‘lucht’.
Je kiest nu weloverwogen waar je je tijd aan wilt uitgeven en waaraan niet.

Rust
Doordat je overzicht hebt, prioriteiten kunt stellen en weet waar je invloed op hebt en hoe je hier mee aan de slag kunt, ervaar je rust in je hoofd.
Je kunt weer in het moment leven, voelt je bevrijd en geniet van je ondernemerschap, moederschap en het jezelf kunnen zijn.
 Je voelt je succesvol én bent ontspannen.

REVIEWS

Vul hier je gegevens in en ik neem contact met je om een vrijblijvend kennismakingsgesprek te plannen.

De investering voor dit complete traject bedraagt € 975,- excl. Btw.
Betaling in termijnen is mogelijk.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.