TIMEMANAGEMENT

Leer jouw tijd slim in te delen
Heb je soms het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? Lopen afspraken regelmatig uit? Kom je niet toe aan pauze? Ben je snel afgeleid of word je gestoord tijdens je werkzaamheden? Kun je moeilijk nee zeggen?

FulPhil your timemanagement

Samen analyseren we waar knelpunten liggen en creëren we inzicht in jouw huidige (plan)gedrag en jouw wenselijke (plan)gedrag. We bepalen op maat welke plansystemen bij je passen en hoe je jouw tijd zo efficiënt mogelijk kunt inrichten, door prioriteiten te leren stellen en bewust keuzes te maken in waar je je tijd aan besteed.

HUISHOUDEN

Breng orde aan in jouw huishouden
Heb je het gevoel dat je in dienst staat van je gezin? Is het ren- en vliegwerk om het gezinsleven te organiseren? Blijven huishoudelijke taken liggen of kosten ze te veel onnodige tijd en frustratie?

FulPhil your household

Samen analyseren we waar knelpunten liggen en welke last je ervaart. We creëren inzicht in de huidige situatie en de wenselijke situatie. We betrekken het gezin bij de inrichting van de gezinsagenda en het verdelen van de gezinstaken. We structureren taken en verantwoordelijkheden en creëren een passende werkwijze die aansluit op jouw gezinssituatie.

ADMINISTRATIE

Krijg grip op jouw administratie
Zijn jouw digitale mappen overvol en puilt je mailbox uit? Bewaar je jouw post en administratie op een stapel en kun je zaken moeilijk terugvinden? Vergeet je soms facturen te betalen?

FulPhil your administration

Samen analyseren we waar knelpunten liggen in het overzichtelijk krijgen van de administratie. Dit kan zowel privé of bedrijfsmatig zijn. We nemen samen de huidige administratie door, bekijken wat weggegooid kan worden en welke papieren, documenten of e-mails via een systematiek geordend of opgeborgen kunnen worden. We digitaliseren administratie en maken afspraken over de nieuwe manier van inrichten zodat je het tot een blijvende gewoonte kunt maken.  

ONLINE TRAININGEN

Wil je niet vastzitten aan een-op-een contactmomenten en zelfstandig aan de slag?

Wellicht dat een van mijn online trainingen bij jou past!

Online Training
Van vol naar opgeruimd hoofd

Online Training
Choose, Plan, Do

1:1 Empowerment
Coaching Traject