Ervaring sessie

Je gaat met nieuwe inzichten en een grotere bewustwording naar huis en kunt daardoor beter met jezelf in verbinding gaan.

Herkenbaar?

Allemaal redenen waarin het belangrijk is om te onderzoeken wat er zich in je binnenwereld afspeelt.

En hoe nu verder?

Want je weet en ervaart al dat je het anders zou willen of dat je last hebt van bepaalde patronen, overtuigingen of terugkomende emoties. Je krijgt er alleen zelf (nog) geen grip op.

95% van wat wij doen, denken, ervaren, voelen of kiezen wordt gestuurd vanuit je onderbewuste. Slechts 5% is ratio/cognitief.

We hebben dus allemaal (onbewuste) imprints, een eigen familiesysteem, een innerlijk familiesysteem, belemmerende overtuigingen, conditioneringen en traumastukken. Dit wordt allemaal gestuurd vanuit die 95%.

Terwijl er in de maatschappij vaak vooral wordt gewerkt vanuit het hoofd. Die 5%.

Door zichtbaar te maken wat er daadwerkelijk speelt vanuit het onderbewuste, de onderstroom, en daar zaken aan te kijken en te helen, kun je een nieuwe beweging op gang krijgen.

We kijken dus naar wat zich vandaag aandient, waar je tegenaan loopt en wat daaraan ten grondslag ligt. Daar trekken we de angel eruit, zodat er nieuwe dynamiek ontstaat en een nieuwe energiestroom. Ik help je vervolgens om hierin te bewegen. Te bewegen op de waves of life.

Door onder andere systemisch werk, familieopstellingen, holistisch traumawerk en lichaamswerk maken we contact met jouw binnenwereld.

Ik help je om weer te voelen en te verbinden met je hart en je stem die vanbinnen zit. Om los te komen van het perfecte plaatje en voor het échte plaatje te gaan. Los van de verwachtingen van anderen, van hoe het hoort, van wat je kent en zonder oordeel. Je gaat sterker voelen wie jij daadwerkelijk bent. Je creëert een grotere bewustwording in de dagelijkse praktijk. Je creëert hierdoor keuzevrijheid en daardoor kun je, door trouw te blijven aan jezelf, die keuzes ook maken. Dit geeft ruimte, laat je steviger voelen als persoon en helpt je in lijn te leven met wie je daadwerkelijk bent.

Onbekend terrein

Ik kan me voorstellen dat deze manier van werken onbekend terrein voor je is. Dat het buiten je comfortzone ligt en daardoor spannend voelt.

Door het plannen van een 1:1 ervaringssessie kun je ervaren hoe het is om op deze manier gecoacht te worden. En niet alleen dat…. We gaan ook meteen de diepte in samen! Tijdens een 1:1 ervaringssessie coach ik jou op een vraagstuk dat bij je speelt. Op deze diepere laag, jouw zijnsniveau, door middel van mijn manier van werken. Dit zorgt voor een doorbraak en heling op jouw persoonlijke vraagstuk.

Je gaat met nieuwe inzichten en een grotere bewustwording naar huis en kunt daardoor beter met jezelf in verbinding gaan. De investering is €225,- excl. BTW. 

Als je voelt dat deze manier van coaching bij je past, dan ben je aansluitend van harte welkom in mijn 1:1 coaching traject ‘The Real Connection’. 

Bekijk mijn andere diensten

Ervaar de magie van familieopstellingen en zelfconnectie, in groepsverband.

We pellen tijdens dit 1:1 maat-traject de laagjes af die niet van jou zijn, om terug te komen bij wie je in de kern bent.

Groepsactiviteiten voor jou, voor momenten van rust, persoonlijke ontwikkeling en verbinding.

Vier mee dat we mogen zijn wie we zijn en doen wat we doen, samen.