Get Connected

Get Connected is een groepsbijeenkomst waarin je opnieuw connectie maakt met jezelf. Er is ruimte voor twee opstellingen. Het lot bepaald of je jouw vraag kunt inbrengen.

Herkenbaar?

Vaak zijn we loyaal aan ons familiesysteem, waardoor we niet ten volste onszelf kunnen zijn en niet ons eigen verlangen nastreven. Je kunt je alleen voelen, moeite hebben met het vinden van jouw plek in het leven of binnen bepaalde situaties.

Onbewust kun je systemisch gezien van je plek afgaan en dat kan zorgen voor blokkades, terugkerende patronen of trauma’s.

Als je je bewust wordt van jouw plek in je familiesysteem, kun je met een andere bril gaan kijken. Je kunt onderbewuste patronen leren erkennen en doordat het er mag zijn, kun je stappen maken richting heling.

Je kunt je laten coachen op het nemen van jouw plek en doorbreken van patronen.

Ook kunnen bepaalde vraagstukken opgesteld worden, zodat zichtbaar wordt wat er aan ten grondslag ligt en waarom je een bepaalde disbalans of onrust ervaart op dit gebied.

Door middel van opstellingen kunnen we de onderbewuste patronen zichtbaar maken. Je gaat voelen dat je meer innerlijke rust ervaart. Een gevoel van bevrijding, waardoor je in je kracht gaat staan. Zodat je ten volste kunt zijn wie je bent…

Tijdens Get Connected gaan we aan de slag met zelfconnectie en opstellingen.

Get Connected is een groepsbijeenkomst (maximaal 8 personen) waarin je opnieuw connectie maakt met jezelf. Er is ruimte voor twee opstellingen. Het lot bepaald of je jouw vraag kunt inbrengen. Ook als je als representant aanwezig bent zul je ervaren dat je inzichten krijgt in jouw eigen familiesysteem en patronen.

Het is magisch wat er ontstaat als het energetisch veld zich opent!

Wat levert het me op?

Als vraagsteller breng je jouw vraag of uitdaging in en dit zullen we zichtbaar maken aan de hand van een opstelling:

Dit levert het je op als representant:

Bekijk mijn andere diensten

Jouw vraagstuk pakken we aan in een 1:1 sessie, door middel van Systemisch werk en lichaamswerk.

We pellen tijdens dit 1:1 maat-traject de laagjes af die niet van jou zijn, om terug te komen bij wie je in de kern bent.

Groepsactiviteiten voor jou, voor momenten van rust, persoonlijke ontwikkeling en verbinding.

Vier mee dat we mogen zijn wie we zijn en doen wat we doen, samen.