The Real Connection

Tijdens een 1:1 traject op maat gaan we een half jaar samen aan de slag met jouw vraagstukken. We gaan afremmen, vertragen, voelen, naar binnen keren en maken het onbewuste zichtbaar. Stap voor stap kom je weer meer in balans en in verbinding met jezelf.

Wil jij?

1:1 traject

Of misschien verlang je wel naar iets heel anders, waar je alleen op dit moment zelf niet bij kunt. Weet dan dat het niet zomaar is dat je dit verlangen voelt…alles waar je naar verlangt is er. Verstopt onder laagjes of conditioneringen die niet van jou zijn. Door het onzichtbare zichtbaar te maken en op een diepere laag de angel eruit te trekken, kan dit veranderen.

Je kunt dan volledig zijn wie je bent, zonder je druk te maken over de mening van anderen, te doen wat anderen van je verwachten of van hoe het ‘hoort’ te zijn.

Tijdens een 1:1 traject op maat gaan we een half jaar samen aan de slag met jouw vraagstukken. We gaan afremmen, vertragen, voelen, naar binnen keren en maken het onbewuste zichtbaar. Stap voor stap kom je weer meer in balans en in verbinding met jezelf.

Door middel van doorbraakcoachingtools, (systemisch) coaching en lichaamswerk doorbreken we blokkades die je weghouden van het zijn van jouw authentieke zelf. De persoon die je daadwerkelijk bent en die gezien mag worden. Ik begeleid je in het loskomen van beperkende overtuigingen, angsten, twijfels, onbewuste dynamieken vanuit je familiesysteem en conditioneringen, die je weghouden van je ware zelf.

Hoe meer je jezelf leert kennen en kunt zijn, hoe meer vrijheid je zult ervaren. Vanuit deze vrijheid, kun je vanuit jouw essentie leiderschap nemen over jouw leven (en business). Die essentie, dat is voelbaar voor de ander en zorgt voor verbinding.

Je kunt gemakkelijker keuzes maken die in lijn zijn met je ware zelf en zult meer harmonie ervaren in jezelf, je gezin, je relatie, je baan of eigen bedrijf.  Je zult weer vanuit ‘FulPhilment’ in het leven staan.  Op jouw eigen voorwaarden, volledig in lijn met wie jij zelf bent.

Is dit geschikt voor mij?

Jij…

Wil je eerst eens ervaren hoe het is om samen te werken? Boek dan eerst een 1 op 1 ervaringssessie.

"Naarmate de sessies vorderden, merkte ik dat ik van emotionele labiele vrouw transformeerde in een krachtige zelfbewuste vrouw, die met veel plezier en ambitie weer naar de toekomst kan kijken."

Hoe ziet het 1:1 traject eruit?

1.

6 één op één coaching sessies bij mij in de praktijk of via Zoom.

2.

Mij als vraagbaak en mentor tijdens het proces, dmv Voxer support.

3.

Toegang tot de Selflove Library: een meditatie en visualisatiebibliotheek vol met hulpbronnen die je kunt inzetten tijdens je proces.

4.

Elke maand een thema-module met bewustwordingsoefeningen, waar je zelf thuis zelf mee aan de slag kunt en dat je ondersteunt in het vergroten van je bewustwording.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik wandel graag met jou mee tijdens jouw reis naar jezelf.

Bekijk mijn andere diensten

Jouw vraagstuk pakken we aan in een 1:1 sessie, door middel van Systemisch werk en lichaamswerk.

Ervaar de magie van familieopstellingen en zelfconnectie, in groepsverband.

Groepsactiviteiten voor jou, voor momenten van rust, persoonlijke ontwikkeling en verbinding.

Vier mee dat we mogen zijn wie we zijn en doen wat we doen, samen.