Dankzij Phil is er rust gekomen in mijn hoofd, privéleven én business. Ik was nooit echt van de planning totdat ik merkte dat het me te veel werd. Ik hecht heel veel waarde aan vrijheid en dus ook in ondernemerschap. Mijn overtuiging dat een planning mijn vrijheid zou beperken nam Phil al vrij snel bij me weg. Juist door te plannen en verder na te denken over mijn bedrijf dan dit op één dag te bedenken, geeft me vrijheid! En creativiteit! Niet alleen praktisch heeft Phil me enorm op weg geholpen maar ook op mindset vlak. Ik voel nu ook wat voor mij belangrijk is in rust & structuur, zodat ik nog beter mijn business kan runnen!

Ik ben Phil enorm dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden die op zoek is naar meer rust, overzicht en dus vrijheid in je leven en business. Haar fijne persoonlijkheid, duidelijke manier van uitleggen en liefdevolle wijze van coachen maken al dat je direct meer rust & ruimte ervaart in je hoofd.

Eline Haex
Healthy Habits Lab
Phil heeft mij geholpen met zakelijk structuur aan te brengen door privé een andere structuur aan te brengen.

Ze geeft praktische tips die bij mij voor tijdwinst hebben gezorgd en meer duidelijkheid in mijn gezin, waardoor ik meer tijd heb voor mijn kinderen.

Ik vind het heel prettig om met Phil te werken.

Danielle Vrolijk
The O Factor
Wat ben ik blij en dankbaar dat ik bij jou een traject heb gelopen. Zowel qua planning als qua financiële planning. Hierdoor ervaar ik nu rust & focus! Vooral qua financiële planning heb ik een 180graden transformatie ondergaan. Vóór het traject had ik  geen overzicht, zag ik geen mogelijkheden en voelde het alsof ik aan de grond genageld was.

Na het traject om financiële rust en overzicht te creëren, is dat ook echt gelukt. Waardoor ik met plezier naar mijn financiën kijk, met plezier rekeningen overmaak, maar ook inspiratie krijg om sneller af te lossen, te sparen en te investeren.

Ik voel me eindelijk (financieel) vrij en rijk!

Renee