Mijn bedrijf was groeiende en het werk stapelde zich op. En dat naast mijn gezin, het moederschap van drie kinderen en mezelf niet te vergeten. Omdat je jezelf een vaste structuur aanleert en denkt dat wat jij doet juist is ga je door op dezelfde voet. Toch voelde ik ergens het kan zo niet langer, wat moet ik doen om meer orde en structuur aan te brengen in de hoeveelheid werk die ik heb. Phil stelde de juiste vragen en dat gaf mij ineens veel meer overzicht, rust en ruimte (terwijl ik ergens dacht, dat ik het allemaal wel wist). Er was meer mogelijk als ik andere stappen ondernam. Dit heb ik inmiddels gedaan en veel mogen implementeren voor de dagelijkse werkzaamheden binnen mijn bedrijf. En ook binnen mijn gezin. Ik ben daar Phil erg dankbaar voor.

Naast die dagelijkse werkzaamheden heb ik ook aangeklopt bij Phil om met alle ideeën en doelen een jaarplanning te maken en daarin een goede structuur aan te brengen. Mijn grootste les geleerd: Als het gepland is kun je het loslaten, dan kom jij er vanzelf aan toe en hoef je er niet meer 100x over na te denken.Deze les voer ik nu door als ondernemer, als moeder en als persoon. Wat een rust en wat een verademing. Er is tijd voor mijn bedrijf, mijn gezin én heel belangrijk ook voor mezelf.

Dayenne Bakker
DB Studiebegeleiding

 
Dankzij Phil is er rust gekomen in mijn hoofd, privéleven én business. Ik was nooit echt van de planning totdat ik merkte dat het me te veel werd. Ik hecht heel veel waarde aan vrijheid en dus ook in ondernemerschap. Mijn overtuiging dat een planning mijn vrijheid zou beperken nam Phil al vrij snel bij me weg. Juist door te plannen en verder na te denken over mijn bedrijf dan dit op één dag te bedenken, geeft me vrijheid! En creativiteit! Niet alleen praktisch heeft Phil me enorm op weg geholpen maar ook op mindset vlak. Ik voel nu ook wat voor mij belangrijk is in rust & structuur, zodat ik nog beter mijn business kan runnen!

Ik ben Phil enorm dankbaar en zou haar aan iedereen aanraden die op zoek is naar meer rust, overzicht en dus vrijheid in je leven en business. Haar fijne persoonlijkheid, duidelijke manier van uitleggen en liefdevolle wijze van coachen maken al dat je direct meer rust & ruimte ervaart in je hoofd.

Eline Haex
Healthy Habits Lab
Phil heeft mij geholpen met zakelijk structuur aan te brengen door privé een andere structuur aan te brengen.

Ze geeft praktische tips die bij mij voor tijdwinst hebben gezorgd en meer duidelijkheid in mijn gezin, waardoor ik meer tijd heb voor mijn kinderen.

Ik vind het heel prettig om met Phil te werken.

Danielle Vrolijk
The O Factor
Wat ben ik blij en dankbaar dat ik bij jou een traject heb gelopen. Zowel qua planning als qua financiële planning. Hierdoor ervaar ik nu rust & focus! Vooral qua financiële planning heb ik een 180graden transformatie ondergaan. Vóór het traject had ik  geen overzicht, zag ik geen mogelijkheden en voelde het alsof ik aan de grond genageld was.

Na het traject om financiële rust en overzicht te creëren, is dat ook echt gelukt. Waardoor ik met plezier naar mijn financiën kijk, met plezier rekeningen overmaak, maar ook inspiratie krijg om sneller af te lossen, te sparen en te investeren.

Ik voel me eindelijk (financieel) vrij en rijk!

Renee