Mijn bedrijf was groeiende en het werk stapelde zich op. En dat naast mijn gezin, het moederschap van drie kinderen en mezelf niet te vergeten. Omdat je jezelf een vaste structuur aanleert en denkt dat wat jij doet juist is ga je door op dezelfde voet. Toch voelde ik ergens het kan zo niet langer, wat moet ik doen om meer orde en structuur aan te brengen in de hoeveelheid werk die ik heb. Phil stelde de juiste vragen en dat gaf mij ineens veel meer overzicht, rust en ruimte (terwijl ik ergens dacht, dat ik het allemaal wel wist). Er was meer mogelijk als ik andere stappen ondernam. Dit heb ik inmiddels gedaan en veel mogen implementeren voor de dagelijkse werkzaamheden binnen mijn bedrijf. En ook binnen mijn gezin. Ik ben daar Phil erg dankbaar voor.

Naast die dagelijkse werkzaamheden heb ik ook aangeklopt bij Phil om met alle ideeën en doelen een jaarplanning te maken en daarin een goede structuur aan te brengen. Mijn grootste les geleerd: Als het gepland is kun je het loslaten, dan kom jij er vanzelf aan toe en hoef je er niet meer 100x over na te denken.Deze les voer ik nu door als ondernemer, als moeder en als persoon. Wat een rust en wat een verademing. Er is tijd voor mijn bedrijf, mijn gezin én heel belangrijk ook voor mezelf.

Dayenne Bakker
DB Studiebegeleiding

 

"Er is veel meer rust in mijn hoofd waardoor ik niet meer in 1000 sloten tegelijk loop. Ik heb meer aandacht voor waarmee ik bezig ben. Mijn zelfbeeld is positiever. Ik ben nog steeds onzeker, maar dit is al zoveel minder. Ik bespreek het nu met mijn partner en hij helpt me om dingen te relativeren en het daarna los te laten en niet door te blijven malen. Ik voel me sterk! En dat is lang geleden dat ik me zo gevoeld heb."

"Lieve Phil, dank je wel voor de bijzondere opstelling. Je hebt me er echt doorheen geloodst om dichterbij mezelf en mijn doel te komen. Het doet niet alleen iets voor mijn business, merk ik nu de afgelopen dagen, maar ook in ons gezin. En dit is ontzettend fijn om te mogen ervaren. Gisteren heb ik de oefening er nog eens bijgenomen en het gaf me meteen vertrouwen."

Joyce Scheijen
"Opgelegde gewoontes door mezelf en anderen heb ik kunnen omzetten in gedrag vanuit mijn eigen inzicht. Het voelt bevrijdend!"