Reviews

"Er is veel meer rust in mijn hoofd waardoor ik niet meer in 1000 sloten tegelijk loop. Ik heb meer aandacht voor waarmee ik bezig ben. Mijn zelfbeeld is positiever. Ik ben nog steeds onzeker, maar dit is al zoveel minder. Ik bespreek het nu met mijn partner en hij helpt me om dingen te relativeren en het daarna los te laten en niet door te blijven malen. Ik voel me sterk! En dat is lang geleden dat ik me zo gevoeld heb."

"Lieve Phil, dank je wel voor de bijzondere opstelling. Je hebt me er echt doorheen geloodst om dichterbij mezelf en mijn doel te komen. Het doet niet alleen iets voor mijn business, merk ik nu de afgelopen dagen, maar ook in ons gezin. En dit is ontzettend fijn om te mogen ervaren. Gisteren heb ik de oefening er nog eens bijgenomen en het gaf me meteen vertrouwen."

Joyce Scheijen
"Opgelegde gewoontes door mezelf en anderen heb ik kunnen omzetten in gedrag vanuit mijn eigen inzicht. Het voelt bevrijdend!"

"Ik schreef me in voor de soul cirkels, puur op gevoel. Omdat het verhaal van Phil me raakte en ik ook heel nieuwsgierig was naar de combi van een groepscoaching i.c.m. mindfullness. En het heeft mijn verwachtingen overtroffen! Het begin was even spannend, onwennig en aftasten. Maar binnen no-time was er veiligheid en openheid in de groep. Phil beweegt mee met de groep en stelt zichzelf ook open en kwetsbaar op. Alles mag er zijn. Iedere bijeenkomst ontstond er meer verbinding en raakten we diepere lagen aan. Heel bijzonder om dit proces met een groep te doorlopen. De 6 bijeenkomsten zijn voorbij gevlogen. In die bijeenkomsten ben ik weer echt bij mezelf gekomen. De reis naar je binnenste maak je zelf. Phil begeleidt je. Op een rustige en professionele manier. Het groepsproces is heel bijzonder. Het voegt echt iets toe. Die 6 sessies zijn voorbij gevlogen en hebben me zoveel inzicht gebracht. Wat een cadeautje! Ik heb er nog geen genoeg van en ga nog even verder. Benieuwd wat deze reis me gaat brengen."


Patricia Pepels
"Mijn bedrijf was groeiende en het werk stapelde zich op. En dat naast mijn gezin, het moederschap van drie kinderen en mezelf niet te vergeten. Phil stelde de juiste vragen en dat gaf mij ineens veel meer overzicht, rust en ruimte (terwijl ik ergens dacht, dat ik het allemaal wel wist). Er was meer mogelijk als ik andere stappen ondernam. Dit heb ik inmiddels gedaan en veel mogen implementeren voor de dagelijkse werkzaamheden binnen mijn bedrijf. En ook binnen mijn gezin.

Alle geleerde lessen voer ik nu door als ondernemer, als moeder én als persoon. Wat een rust en wat een verademing. Er is tijd voor mijn bedrijf, mijn gezin én heel belangrijk ook voor mezelf. Ik ben daar Phil erg dankbaar voor."

Dayenne Bakker
DB Studiebegeleiding