Choose, Plan, Do
Van druk, druk, druk naar overzicht & focus.
Blijf je malen of loopt je hoofd over van alles wat je nog moet doen? Heb je het gevoel dat je in dienst staat van je gezin of eigen onderneming? Lukt het je niet om het overzicht te krijgen?

Schrijf je dan nu in voor de training ‘Choose, Plan, Do’. Je maakt in korte tijd concrete stappen, leert bewust keuzes te maken en je hebt een basisplanning voor het inrichten van jouw leven en business.
"Plans are nothing; planning is everything"

- Dwight D. Eisenhower - 
 Heb je de neiging om 32 uur in één dag te proppen?
 Zie je door de bomen het bos niet meer en verzand je in details?
Weet je dat je bedrijf kan groeien als je de juiste focus houdt, maar laat je je snel afleiden?
 Voel je je soms als een kip zonder kop, die door de dag heen vliegt?
 Heb je aan het einde van de dag het gevoel dat het nooit af is?
Leg je de lat hoog voor jezelf?

Ben je de draad even kwijt en wordt het je allemaal te veel?

Gemiddeld 20% van de vrouwen tussen de 25 en 45 jaar komt uiteindelijk met een burn-out thuis te zitten. Het hoog leggen van de lat, de sociale druk, het overal bij willen zijn en alle zelf opgelegde ‘moetjes’ leveren stress en onrust op. Het is lastig om grip op de situatie te krijgen wanneer je er midden in zit. Het verlangen naar overzicht en rust in het hoofd is groot.
Moet jij van alles van jezelf en vergeet je daarbij je eigen behoeften?

Mijn naam is Phil Stals en ik ben Professional Organizer, ondernemer én moeder van twee jonge zoons. De afgelopen 6 jaar heb ik, samen met mijn gezin, een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van bewustwording van ons eigen gedrag en de invloed die je kunt hebben op het creëren van een gezonde werk-privé balans. Ook heb ik me ontwikkeld in het plannen en organiseren van mijn eigen tijd en agenda, het bewust maken van keuzes en het bewaken van mijn grenzen. 

Door de regie te pakken heb ik geleerd bewust te kiezen, structuur in te bouwen, prioriteiten te stellen en overzicht te creëren. Dit levert mij een opgeruimd hoofd op en daardoor kan ik écht genieten van de dingen die plezier en ontspanning opleveren, zoals tijd met mijn kinderen en mijn partner, dagjes weg, een warm bad en een goed boek. Ik leef en kies nu bewust, vanuit mijn eigen energie en behoeften. 

Gun jij jezelf meer rust, overzicht en focus in je dagelijkse leven, als moeder én ondernemer?
Gun jij jezelf overzicht, waardoor je onbelangrijke zaken die energie vreten los kunt laten?
Wil je een plan waarop je verder kunt borduren en kunt groeien als persoon én bedrijf?
Schrijf je dan in voor deze training: Choose, Plan, Do!

Ja, ik wil overzicht en focus!

HERKEN JIJ JEZELF HIERIN?

checkbox.pngJe hebt het gevoel dat je nergens naar toe werkt
checkbox.pngJe wilt te veel op één dag
checkbox.pngJe geeft je tijd uit aan zaken die eigenlijk niet belangrijk voor je zijn
checkbox.pngJe laat je opslokken door alles wat moet en vergeet naar het grote geheel te kijken
checkbox.pngJe vind het lastig om te kiezen welke richting je op wil met je bedrijf
checkbox.pngJe stelt zaken uit, omdat je niet weet waar je moet beginnen
checkbox.pngJe leeft reactief in plaats van proactief en weet niet hoe je dit kunt omdraaien

WIL JIJ...

  Proactief leven en bewust keuzes maken?

  Overzicht hebben op waar je écht mee bezig wilt zijn en weten hoe je dit kunt organiseren?

  Je tijd uitgeven aan dat wat belangrijk voor je is en wat je energie geeft?

  Rust in je hoofd en plezier in je ondernemerschap en moederschap?

Groeien als persoon, moeder en ondernemer?

  Stevig in je schoenen staan en voelen dat je in charge bent?

  Focus houden in een wereld vol afleiding?

  Niet meer druk, druk, druk zijn?
In drie modules word je door middel van online training begeleid in het creëren van bewustwording en overzicht. Je wordt begeleid door middel van coaching video’s en gaat met behulp van praktische opdrachten zelf aan de slag met het doorbreken van patronen en het trainen van pro activiteit. Stap voor stap krijg je handvatten om belangrijke zaken te onderscheiden van onbelangrijke zaken en je leven en onderneming zodanig te organiseren dat het past bij jouw behoeften en toekomstvisie. Door bewust keuzes te maken, een basisplanning te maken en onnodige zaken los te laten creëer je rust in je hoofd en focus. Je krijgt toegang tot de online besloten community op Facebook, waar je je vragen kunt stellen en je op een veilige manier je ervaringen kunt delen met andere deelnemers. De online trainingsomgeving blijft beschikbaar zodat je altijd kunt terugpakken wanneer dit nodig is.

Ja, ik wil overzicht & focus!

Online Training Choose, Plan, Do

€ 195,00exclusief btw

Van druk, druk, druk naar overzicht & focus
Drie modules
Invloed;
Prioriteiten stellen;
Plannen & structureren;

Dit levert de training je op:

Inzicht en een vaste structuur
Je hebt inzichtelijk hoe jouw dagen eruit zien, waar de uitdagingen liggen en hebt een vaste structuur gecreëerd m.b.t. planning en dagindeling die past bij jouw leven en leefstijl. Een basisplanning mét ruimte voor spontaniteit, ontspanning en ‘lucht’.

 Focus
Je weet welke zaken belangrijk zijn voor jou als persoon, als moeder en als ondernemer en denkt vooraf na over waar je je energie aan uit wilt geven. Hierdoor creëer je focus en besteedt je je tijd weloverwogen. 

Bewustwording
Je bent je bewust van jouw eigen gedrag en hebt inzichtelijk waar jouw prioriteiten liggen. Door deze bewustwording kun je bewust kiezen waar je wanneer mee bezig wilt zijn en welke zaken je los wilt laten of uitbesteden.

Rust
Je kunt prioriteiten stellen en kiest bewust welke taken en verantwoordelijkheden je wel of niet op je neemt. Je weet waar je invloed op hebt en hoe je hier mee aan de slag kunt. Doordat je hierin keuzes kunt maken hou je tijd over en ervaar je meer rust. Je hebt visueel overzicht en bewaart jouw taken en verantwoordelijkheden niet meer in je hoofd.

FAQ

Je kunt je vragen stellen in de besloten Facebook Community. Ook kun je hier ervaringen delen met andere deelnemers. 

De training blijft na aankoop voor je beschikbaar. Je kunt het dus op je eigen tempo volgen. Sterker nog, het is belangrijk dat je de tijd neemt om de stappen op je eigen tempo te doorlopen om op deze manier de grootste groei en ontwikkeling te laten plaatsvinden. Wanneer je de training hebt afgerond kun je altijd weer modules opnieuw doen, zo heb je altijd een stok achter de deur!