TIMEMANAGEMENT

Leer jouw tijd slim in te delen
Heb je soms het gevoel dat er te weinig uren in een dag zitten? Lopen afspraken regelmatig uit? Kom je niet toe aan pauze? Ben je snel afgeleid of word je gestoord tijdens je werkzaamheden? Kun je moeilijk nee zeggen?

FulPhil your timemanagement

Samen analyseren we waar knelpunten liggen en creëren we inzicht in jouw huidige (plan)gedrag en jouw wenselijke (plan)gedrag. We bepalen op maat welke plansystemen bij je passen en hoe je jouw tijd zo efficiënt mogelijk kunt inrichten, door prioriteiten te leren stellen en bewust keuzes te maken in waar je je tijd aan besteed.

HUISHOUDEN

Breng orde aan in jouw huishouden
Heb je het gevoel dat je in dienst staat van je gezin? Is het ren- en vliegwerk om het gezinsleven te organiseren? Blijven huishoudelijke taken liggen of kosten ze te veel onnodige tijd en frustratie?

FulPhil your household

Samen analyseren we waar knelpunten liggen en welke last je ervaart. We creëren inzicht in de huidige situatie en de wenselijke situatie. We betrekken het gezin bij de inrichting van de gezinsagenda en het verdelen van de gezinstaken. We structureren taken en verantwoordelijkheden en creëren een passende werkwijze die aansluit op jouw gezinssituatie.