Mijn naam is Phil Stals, ondernemer, mama van Alexander (7) en Valentijn (2) en partner van mijn liefde René.
Ik ben ondernemer en coach en gespecialiseerd in doorbraakcoaching, systemisch coaching en lichaamswerk.

Dat is echter niet altijd zo geweest…

Hoe het was…

In 1987 ben ik het leven ingevochten met een aangeboren hartafwijking. Dat heeft voor de nodige drempels, blokkades en (onbewuste) trauma’s gezorgd, welke ik lange tijd met me heb meegedragen. Toen in mijn tienerjaren mijn ouders gingen scheiden, ben ik opnieuw emotioneel voor uitdagingen komen te staan.

Aan de buitenkant was dit niet te zien. Ik was sociaal, ging uit met vriendinnen, had bijbanen, doorliep moeiteloos mijn Havo en HBO opleiding en ging daarna aan het werk in loondienst. In eerste instantie in de hotellerie en daarna binnen de uitzendbranche. Ik wilde carrière maken, klimmen op de ladder. En dat deed ik.

Ik werd moeder van onze eerste zoon, we bouwden een nieuwbouwhuis en ik kreeg tussendoor nog een pacemaker (waarbij ik mezelf trots voelde dat ik na één week weer fulltime aan het werk was).

Dat mijn lichaam al veel signalen gaf dat ik over mijn grenzen ging, door veel verkoudheden, oogontstekingen, slapeloze nachten en migraine, negeerde ik.

Ik groeide door naar vestigingsmanager was, zoals ik altijd had gewild en toen….liep ik emotioneel vast. 

Ik was mezelf kwijtgeraakt, de connectie met mezelf verloren. Hoe hard ik ook altijd mijn best deed en daarvoor gewaardeerd werd, ik voelde me niet gezien en kwam mezelf keer op keer tegen. Ik verloor mezelf in de verwachtingen van anderen, paste me aan als een kameleon en ontwikkelde angsten. Ik cijferde mezelf weg en probeerde alle ballen in de lucht te houden, als werknemer, als moeder, als vrouw van. Wie was ik eigenlijk zelf nog?

Hoe ik nu in het leven sta

In 2019 raakte ik zwanger van onze tweede zoon. Ik had mijn baan in de uitzendbranche opgegeven en werkte in de horeca. Horeca en zwanger zijn was te veel voor mijn lichaam en ik kwam al snel thuis te zitten. In eerste instantie vol frustratie, uiteindelijk werd dit mijn grootste cadeau en de start van mijn transformatie.

Ik kon niet anders dan naar mijn lichaam luisteren en ik wist van binnen eigenlijk precies wat het nodig had. Ik was me meer dan ooit bewust van de kwetsbaarheid van het leven, maar ook hoeveel wijsheid er in verscholen zit als je er naar durft te luisteren.

Dat mijn hart, wat vaak niet betrouwbaar leek, mijn grootste geschenk is, mijn gids, en dat ik alleen maar naar haar hoef te luisteren.

Tijdens mijn zwangerschap brak ook de eerste Corona periode aan. René en ik maakten we de balans op. Hoe willen we eigenlijk leven? Onder welke voorwaarden? En waar ik altijd bang was voor alles en vooral veilige keuzes wilde maken, besloten we de overwaarde van ons huis op te nemen en te gaan investeren in vastgoed. Met deze beslissing veranderde mijn volledige kijk op de wereld.

Ik koos ervoor om bewust aan de slag te gaan met mijn persoonlijke ontwikkeling en verslond boeken en online-trainingsprogramma’s. Ik creëerde bewustwording en leerde steeds beter luisteren naar mezelf en wat ik nodig had. Ik vond meer rust in mezelf en daardoor was er ook meer rust in het gezin.

Na mijn verlof ging ik weer aan de slag in de bediening. Het klopte niet meer met hoe ik in het leven stond. Met hoe ik wilde leven en op welke manier.

Begin 2021 besloot ik naar mijn hart te luisteren en nam ik een sprong in het diepe. Stoppen in de horeca. Alles waar ik altijd bang voor was liet ik gebeuren.

Geen vaste inkomsten, financieel afhankelijk van René, pas net moeder van onze tweede zoon en niet wetende hoe de toekomst eruit zou zien. Mijn innerlijke stem was echter zo sterk, ik kon niet anders dan deze volgen.


Ik maakte een eerste stap in mijn ‘nieuwe verhaal’, volgde de opleiding tot Professional Organizer en begon mijn eigen bedrijf. Ik hielp ondernemers met het organiseren en structureren van hun werk en privé. En hoewel dat zeker verschil maakte en rust creëerde, zag ik ook dat er vaak nog stukken waren die dieper zaten. Waar timemanagement niet tegen opgewassen was.

Dat triggerde me en ik besefte, als je de onderlaag kun beïnvloeden, dan creëer je een diepgaander innerlijk fundament.

Ik besloot opnieuw te investeren in mezelf en ben gestart aan de Coach Academy van Els van Laecke, waar ik ben opgeleid in het inzetten van doorbraak-coaching-methodes, systemisch coaching, familie-opstellingen en Body based trauma coaching.

Tijdens dit proces ben ik zelf ook voortdurend gecoacht op míjn blokkades (want ja die heb ik zelf ook gewoon nog steeds).

Doordat ik zelf blokkades opruim, kan ik vanuit een nog zuiverdere verbinding mijn coachees begeleiden in hun proces. Practice what you preach…

Mijn transformatie

Hoe ik nu in het leven sta..

Het heeft me innerlijke rust opgeleverd en ik voel de bezieling in wat ik doe. Ik ben afgestemd op mezelf en maak van daaruit keuzes.

Ik zie mezelf nu voor wie ik écht ben, hoef me niet te bewijzen naar de ander en voel oprecht dat ik goed ben zoals ik ben.

Ik voel de connectie met mijn lichaam, mijn ziel, mijn hart en dat voelt krachtig en kwetsbaar tegelijk. Ik omarm de zachtheid in mij en de kracht die van daaruit ontstaat.

Van binnen naar buiten werken is letterlijk zichtbaar geworden in de relatie met René en met mijn kinderen. Er is meer rust, openheid en verbinding in mijn leven en bedrijf. De energie stroomt en dat voelt enorm bevrijdend.

Ik heb geleerd dat kracht en leiderschap diep van binnen zit en dat het magie oplevert als je het de ruimte geeft om hier naar te luisteren.

Inmiddels heb ik al meer dan veertig vrouwen mogen begeleiden in hún proces. Met mijn rugzak aan ervaring, ups en downs, coachingtools en gewoon door te zijn wie ik ben.

Mijn missie is om dit door te blijven geven. Zodat ook jij vanuit authenticiteit en intuïtie leiderschap kunt nemen over jouw leven en bedrijf.

Zodat jij ook weer terug komt bij jouw essentie en zodat jouw energie weer kan stromen. Door te luisteren naar je gevoel en innerlijke stem.

Zodat jij ook die innerlijke rust ervaart en leeft en onderneemt onder jouw voorwaarden. Zodat ook jíj het weer kunt doorgeven aan jouw kinderen, jouw partner, jouw werknemers, jouw collega’s, vrienden of familie.

Ik faciliteer dit proces én help je bij het creëren en optimaliseren van diepe verbinding met jezelf en het inzetten en verankeren van jouw persoonlijke hulpbronnen.

Ik gun elke vrouw, elke ondernemer, elk mens, innerlijke rust en vrijheid.

Ik gun elke vrouwelijke ondernemer een stevig innerlijk fundament.
Dit doe ik door groepsbijeenkomsten, zoals Get Connected en Soul Cirkels, door middel van 1:1 coaching en met mijn Step into your soul Jaarprogramma.

Hét programma voor een stevig innerlijk fundament, zodat je vanuit authenticiteit leiderschap kunt nemen over je business, leven, de relatie met jezelf én anderen.

Ik kijk er naar uit om je te gidsen.

Liefs, Phil


PLAN NU EEN MATCHCALL

MEER INFORMATIE STEP INTO YOUR SOUL JAARPROGRAMMA