OVER PHIL

Hallo,

Leuk dat je me hebt weten te vinden!
Ik ben Phil Stals en woon in Weert samen met mijn vriend en twee zoontjes.

Het zal je niet verbazen, maar ik hou van plannen, structureren en organiseren. Ons gezin is een mini-bedrijfje met een duidelijke structuur. Dit geeft ons rust, bespaart ons irritaties en geeft duidelijkheid. Daardoor houden we tijd over om echt te genieten, plezier te maken en te leven in het moment.⠀
Dit is niet altijd zo geweest hoor, het is ontstaan uit noodzaak toen Alexander werd geboren, René en ik evengoed allebei carrière wilden maken en we een nieuwbouwhuis bouwden. We hadden een druk sociaal leven en ik wilde ook wat tijd voor mezelf en René overhouden. Kortom, er waren heel veel ballen in de lucht te houden!

De afgelopen 6 jaar heb ik, samen met het gezin van inmiddels vier, een grote ontwikkeling doorgemaakt op het gebied van het creëren van een werk-privé balans, het plannen en organiseren van mijn eigen tijd en agenda, het bewust keuzes maken, het creëren van participatie binnen het hele gezin en het inrichten en structureren van ons huis en huishouden. Een hele omschakeling als je weet dat ik van nature géén opruimer ben. ⠀

Wél heb ik van jongs af aan een oprechte interesse in anderen, organisatietalent, leef ik op ‘lijstjes’, denk ik in oplossingen, ben ik een verbinder, doelgericht en heb ik een reflecterend vermogen.

Deze kwaliteiten sluiten naadloos aan op het beroep van Professional Organizer. Een logische stap voor mij om daar dus nu mijn beroep van te maken. Op deze manier kan ik óók anderen begeleiden om hierin te ontwikkelen en te groeien en de verandering laten doormaken die ik heb mogen doormaken.

Door de regie te pakken heb ik geleerd op te ruimen, structuur in te bouwen, keuzes te maken, vaker nee te zeggen, prioriteiten te stellen en overzicht te creëren. Dit levert mij een opgeruimd hoofd op en daardoor kan ik écht genieten van de dingen die plezier en ontspanning opleveren; tijd met mijn gezin, dagjes weg, een warm bad of een goed boek.

Dat gun ik jou ook!

NEEM CONTACT OP

WEETJES OVER MIJ

checkbox.pngIk heb zes jaar in Maastricht gewoond, waar ik de Hoge Hotelschool heb afgerond.
checkbox.pngIk heb meer dan acht jaar werkervaring in de horeca, in zowel uitvoerende als leidinggevende functies.
checkbox.pngMet mijn nichtje speelde ik vroeger altijd restaurantje en droomden we van ons eigen restaurant.
checkbox.pngIk heb meer dan zeven jaar werkervaring in functies binnen de uitzendbranche, waar organiseren en plannen een belangrijk onderdeel was van mijn werkzaamheden.
checkbox.pngIk ben dol op het organiseren van feestjes voor familie, vrienden en vriendinnen.
checkbox.pngIk ben sinds 2010 samen met mijn lief René.
checkbox.pngSamen hebben wij twee zoons: Alexander en Valentijn.
checkbox.pngIk hou van carnaval vieren.
checkbox.pngIk heb een open blik naar de wereld.
checkbox.pngIk geloof in ‘The law of attraction.’