OVER PHIL

Mijn naam is Phil Stals, ondernemer, moeder van twee zoons en coach, gespecialiseerd in doorbraakcoaching, systemisch coaching, lichaamswerk en organizing (praktisch én op zielsniveau).

In 1987 ben ik het leven ingevochten met een aangeboren hartafwijking. Dat heeft voor de nodige drempels, blokkades en (onbewuste) trauma’s gezorgd, welke ik lange tijd met me heb meegedragen. Toen in mijn tienerjaren mijn ouders gingen scheiden, ben ik opnieuw emotioneel voor uitdagingen komen te staan. Ik ben mezelf vaak even kwijtgeraakt, ontwikkelde angsten, voelde me niet gezien en kwam mezelf keer op keer tegen. Door met mezelf aan de slag te gaan, door middel van therapie en coaching heb ik geleerd welke mooie levenslessen verscholen liggen in alles wat ik heb meegemaakt.
Dat mijn hart, wat vaak niet betrouwbaar leek, mijn grootste geschenk is, mijn gids, en dat ik alleen maar naar haar hoef te luisteren.

Ik ben dankbaar voor mijn hartafwijking, voor alles wat mijn ouders voor mij betekenen en hebben betekent in het verleden, voor de scheiding en alle emoties die dit met zich mee heeft gebracht.

Ik ben dankbaar voor alle andere gebeurtenissen in mijn leven die diepe impact hebben gemaakt , zoals mijn zwangerschappen, bevallingen en verlies van dierbaren. Het is dankzij al deze gebeurtenissen en dankzij dit verleden dat ik nu ben wie ik ben.

Ik heb geleerd dat mijn kracht diep van binnen zit en dat het magie oplevert als ik het de ruimte geef. Ik heb mijn eigen pijn, blokkades, overlevingsmechanismen en trauma’s aangekeken en ze liefdevol een plek gegeven of achter me gelaten. Het is een heel proces geweest en ik ben dankbaar voor wat me dat heeft gebracht. Zelfliefde, joy, vervulling, kracht en innerlijke rust.

Ik zie mezelf nu voor wie ik écht ben, hoef me niet te bewijzen naar de ander en voel oprecht dat ik goed ben zoals ik ben. Ik voel de connectie met mijn lichaam, mijn ziel, mijn hart en dat voelt krachtig en kwetsbaar tegelijk. Ik omarm de zachtheid in mij en de kracht die van daaruit ontstaat.

Ik ben nu coach, ondernemer, vrouw van, mama, vriendin, dochter en zus in alle facetten en wil jou uitnodigen om ook de weg naar kracht én kwetsbaarheid te ontdekken.

Dat maakt dat ik nu jóu inspireer om opnieuw connectie te maken met de persoon die je diep van binnen al bent. Om ook jouw blokkades en het verleden aan te kijken en je te laten zien dat het ook anders kan.

Dat de krachtige vrouw die er diep van binnen al zit weer naar buiten mag komen. In volle glorie en vrouwelijkheid. Ze ís er al, ik kan haar al zien en ik help jou om haar weer te ontmoeten.