Hi! Ik ben Phil

Ondernemer, partner van René, mama van twee kindjes, ik hou van dansen, flauwe grappen en wijntjes drinken in een drukke kroeg én van diepgaande gesprekken, heel veel voelen en opladen in de natuur.

Verbonden

Ik ben een spiritueel wezen, kan genieten van stilte en kan ook véél zijn, mijn ruimte innemen en aanwezig zijn. Alles kan naast elkaar bestaan, helemaal verbonden met wie ik daadwerkelijk ben.

Ik heb littekens, een pacemaker en een rugzak met mooie ervaringen en (geheelde) trauma’s. Ik heb geleerd opnieuw verbinding te maken met mijn lichaam en te luisteren naar de wijsheid die er diep van binnen altijd is. Ik heb geleerd mijn lichaam, gedachten, patronen en onzichtbare stukken te (h)erkennen en weet dat dit work in progress blijft. Voor ons allemaal.

Achtergrond

De afgelopen jaren heb ik geïnvesteerd in verschillende opleidingen aan de Coach Academy van Els van Laecke, op het gebied van doorbraak-coaching, systemisch coaching (familieopstellingen) en Body Based Trauma Work. Tijdens dit proces ben ik ook zelf voortdurend gecoacht op mijn eigen blokkades. Doordat ik mijn eigen blokkades opruim, kan ik vanuit een nog zuiverdere verbinding jóu begeleiden in joúw proces.

Mijn persoonlijke reis en alles wat ik heb geleerd tijdens mijn opleidingen, heeft me innerlijke rust opgeleverd. Ik voel de bezieling in wat ik doe en ben afgestemd op mezelf. Vanuit de verbinding tussen hoofd én hart maak ik keuzes.

Ik voel de connectie met mijn lichaam, mijn ziel, mijn hart en dat voelt krachtig en kwetsbaar tegelijk. Ik omarm de zachtheid in mij en de kracht die van daaruit ontstaat.

Van binnen naar buiten werken is letterlijk zichtbaar geworden in de relatie met mijn partner en met mijn kinderen. Er is meer rust, openheid en verbinding in mijn leven en bedrijf. De energie stroomt en dat voelt enorm bevrijdend.

Ik heb geleerd dat kracht en leiderschap diep van binnen zit en dat het magie oplevert als je jezelf de ruimte geeft om hier naar te luisteren. Om in plaats van je te laten leven, te kiezen om écht te leven.

Begeleiding

Inmiddels heb ik al meer dan tachtig vrouwen mogen begeleiden in hún proces. Met mijn rugzak aan ervaring, coachingtools en gewoon door te zijn wie ik ben. Door het veld en de ander te dragen.

Samenbrengen, verbinden en verdiepen. Dat is waar ik voor sta. Dit doe ik door 1:1 coaching, familieopstellingen, events en groepsbijeenkomsten.

Mijn missie is om ook jou de kracht van innerlijk werk te laten ervaren. Het is met het hoofd niet te begrijpen én maakt fundamenteel een groot verschil in je dagelijkse praktijk. Je zult voelen dat je vanuit authenticiteit en intuïtie leiderschap kunt nemen over jouw leven en je bedrijf.

Je komt terug bij jouw essentie en voelt de energie weer stromen. Je kunt luisteren naar je gevoel en innerlijke stem en durft deze te volgen.

Je ervaart weer innerlijke rust en leeft en onderneemt onder je eigen voorwaarden.

En het allerbelangrijkste: je leeft het vóór en kunt het doorgeven aan jouw kinderen, jouw partner, jouw werknemers, jouw collega’s, vrienden of familie.

Spaceholder

Ik faciliteer dit proces, ben jouw spaceholder én help je bij het creëren en optimaliseren van de diepe verbinding met jezelf en het inzetten en verankeren van jouw persoonlijke hulpbronnen.

Ik gun elke vrouw, elke ondernemer, elk mens die innerlijke rust en vrijheid.
Ik gun elke vrouw een stevig innerlijk fundament.

Graag nodig ik je uit om de magie te ervaren van innerlijk werk.

Met het hoofd niet te bevatten en zó krachtig.

Ben je klaar om te bewegen op de golven van het leven? Je bent welkom.

Liefs, Phil

perfection

authenticity

Wat heb ik te bieden?

Jouw vraagstuk pakken we aan in een 1:1 sessie, door middel van Systemisch werk en lichaamswerk.

Ervaar de magie van familieopstellingen en zelfconnectie, in groepsverband.

We pellen tijdens dit 1:1 maat-traject de laagjes af die niet van jou zijn, om terug te komen bij wie je in de kern bent.

Groepsactiviteiten voor jou, voor momenten van rust, persoonlijke ontwikkeling en verbinding.

Vier mee dat we mogen zijn wie we zijn en doen wat we doen, samen.