Reviews

Events

Ik wilde graag iets laagdrempeligs doen waarbij er verschillende onderwerpen aanbod kwamen. Daarom heb ik verschillende workshops gevolgd en een aantal keer deelgenomen aan Get Connected. Je leert er veel over jezelf en kan steeds een stukje afpellen van je overtuigingen die niet meer bij je horen of van een ander zijn. Phil is een warm en fijn persoon die samen met jou kijkt wat nodig is. Ik vind het een aanrader als je met jezelf aan de slag wilt.

Anke
Events

Ik deed mee tijdens een stiltewandeling en meditatie. Ik liep rond met zwaarte, gebeurtenissen in het leven die op dat moment veel energie kosten. Ik dacht dat de stiltewandeling vooral rust zou geven om me even op te laden om die gebeurtenissen weer met frisse moed aan te gaan.

Maar het deed iets heel anders, het gaf me inzichten in hoe ik de situatie beter aan kon pakken en waar ik stond in het geheel.

De wandeling en meditatie begeleid door Phil waren heel fijn, zonder oordeel doen wat goed voelt op dat moment. Een bijzondere ervaringen die ik zeker nog een keer wil meemaken.

Lisanne
Ervaringssessie

Lieve Phil, dankjewel voor de bijzondere opstelling. Je hebt me er echt doorheen geloodst om dichterbij mezelf en mijn doel te komen. Het doet niet alleen iets voor mijn business, merk ik nu de afgelopen dagen, maar ook in ons gezin. Dit is ontzettend fijn om te mogen ervaren. Gisteren heb ik de oefening er nog eens bijgenomen en het gaf me meteen vertrouwen.

Joyce Scheijen
Ervaringssessie

Hey lieve Phil, ik vind het leuk om even een update te geven. De opstelling had gelijk haar effect, want ik had die avond gelijk een ‘moeilijk’ gesprek met een vriend waar ik onbewust voor aan het dragen was. Mijn kijk op ‘dragen’ is ook drastisch veranderd, waardoor ik het nu ook echt herken als ik het doe. Nu al enorm dankbaar, dankjewel!

Kristi
Ervaringssessie

De reden dat ik heb uitgereikt naar Phil was omdat het een en ander in mijn omgeving liet zien dat ik vastliep in bepaalde zaken. Het heeft mij een prachtige sessie opgeleverd. Phil is helemaal in het moment met jou en ze laat jou je veilig voelen, zodat alles er mag zijn dat zich op dat moment aandient of toont.

Ik voelde veiligheid en vertrouwen, maar ook de rust die ze weet te brengen, ook als het even heel pittig kan aanvoelen. De sessie heeft me een glimlach op mijn gezicht gebracht en meer rust. Ik besef dat ik zelf verantwoordelijk ben of ik de koers verder doorzet. Wat losgelaten mocht worden tijdens de sessie, dat zie ik in ieder geval nooit meer terug.

Vol vertrouwen en nieuwsgierigheid kijk ik uit naar de toekomst. Met als kleine aanvulling: Ik heb gisteren rustig een bepaald gesprek kunnen voeren, na jouw coachsessie en dat is écht een GIGA winst!

Phil je bent een vakvrouw. In mijn ogen ga je veel levens veranderen als mensen hun verantwoordelijkheid terug durven te pakken over hun eigen leven, onder de bezielende begeleiding van jou. Vol liefde en directheid ondersteun jij de mensen.

Nanda
The Real Connection

De sessies met Phil heb ik als zeer prettig ervaren en heeft me op meerdere vlakken verder geholpen. Wat me met name aansprak is de manier waarop ze omging met mijn uitdagingen en doelen. Er was op geen enkel moment een oordeel, ze was altijd begripvol en maakt op een hele warme manier een connectie met je. Met name tijdens de sessies heb ik hele mooie inzichten gehad die mij verder hebben geholpen en ook structureel voelen. Maar ook de opdrachten en ondersteuning tussen de sessies door hebben me verder gebracht. Ik weet dat Phil vooral vrouwen coacht, maar ik kan haar ook zeker aanbevelen voor mannen. Dus je bent bij haar 100 procent zeker aan het juiste adres. Ik zal haar ook zeker weer benaderen mocht ik in de toekomst behoefte hebben aan extra coaching.

Sander
Get connected

In een prettige setting onder begeleiding van Phil mogen ervaren hoe mooi én helend het is om vanuit je systeem te voelen in plaats vanuit je hoofd te analyseren.

Marion
Get connected

Ik sta nog steeds versteld van de magische en ontastbare ervaring tijdens Get Connected afgelopen zaterdag. Zo bijzonder!

Ik weet zeker dat dit het begin is van nog veel meer mooie dingen op mijn pad. Wat en hoe? Geen idee! Maar jij liet me staan, ZIJN en niet wegrennen. Wauw!

Dian
Get connected

Dankjewel voor deze bijzondere ervaring Phil! Wat weet jij het mooi te begeleiden. Ik voelde een oase van rust, liefde en verbinding. Ik was niet de vragensteller en stond twee keer als representant opgesteld, maar de taak die ik mocht vervullen voelde enorm betekenisvol. Het voelde zo kloppend en het gaf mij ook nieuwe inzichten bij eigen stukken die nog aangekeken mogen worden. Ik ben dankbaar dat ik met een fijne groep dames hier deel van mocht uitmaken. Een liefdevolle ervaring met mijn eerste familieopstelling en in de toekomst geef ik mezelf dit graag nog een keer cadeau!

Annika Wulms
Get connected

Het was een bijzondere ervaring die veel verlichting en verheldering heeft gegeven. Phil laat je ten alle tijden veilig voelen en geeft een fijne begeleiding met duidelijke uitleg. Ik heb er een tijdje mee gewacht om het aan te gaan, achteraf gezien had ik het veel eerder moeten doen. Dus gewoon doen en niet te lang mee wachten ;).

Melissa Vandamme