De reden dat ik heb uitgereikt naar Phil was omdat het een en ander in mijn omgeving liet zien dat ik vastliep in bepaalde zaken. Het heeft mij een prachtige sessie opgeleverd. Phil is helemaal in het moment met jou en ze laat jou je veilig voelen, zodat alles er mag zijn dat zich op dat moment aandient of toont.

Ik voelde veiligheid en vertrouwen, maar ook de rust die ze weet te brengen, ook als het even heel pittig kan aanvoelen. De sessie heeft me een glimlach op mijn gezicht gebracht en meer rust. Ik besef dat ik zelf verantwoordelijk ben of ik de koers verder doorzet. Wat losgelaten mocht worden tijdens de sessie, dat zie ik in ieder geval nooit meer terug.

Vol vertrouwen en nieuwsgierigheid kijk ik uit naar de toekomst. Met als kleine aanvulling: Ik heb gisteren rustig een bepaald gesprek kunnen voeren, na jouw coachsessie en dat is écht een GIGA winst!

Phil je bent een vakvrouw. In mijn ogen ga je veel levens veranderen als mensen hun verantwoordelijkheid terug durven te pakken over hun eigen leven, onder de bezielende begeleiding van jou. Vol liefde en directheid ondersteun jij de mensen.