Door het effect van de Soul Cirkels en de opstelling die daarin gedaan werd heb ik besloten om me te oriënteren op het 1:1 traject bij Phil. Ik moest even de drempel over om mezelf te gunnen deze investering in mezelf te doen, maar na de ervaringssessie wist ik dat ik dit wilde/moest doen.

Er zijn heel veel delen van mijn gedrag/overtuigingen aangeraakt. Ik zie dingen helderder, zonder overmand te worden door de emoties. Er is een proces in gang gezet wat misschien wel levenslang nodig heeft, maar er is beweging! En het belangrijkst: in de goede richting!

Ik heb mogen ervaren hoe diep bepaalde dingen zitten en hoe fijn het is ze aan te kijken, toe te laten en vervolgens een nieuw plekje te geven in het geheel.

Ik “overzie” bepaalde dingen beter. Ik kan beter verwoorden naar mijn partner, in mijn werk en in het algemeen. Daardoor kan ik mijn aandeel in zaken op beter ontdekken, bekijken en veranderen.

Ik laat me minder opslokken door de waan van de dag en als ik opmerk dat het wel gebeurt, kan ik ‘kiezen’ wat ik ermee doe. Ook heb ik veel inzichten gekregen in de relatie en dynamieken met mijn vader en mijn houding ten opzichte hiervan.

De manier van coaching van Phil is open en zonder oordeel. Het voelde prettig, warm, veilig en eerlijk.

Coachee wil liever niet met naam genoemd worden. .

Omdat ik graag meer balans wilde in mijn eigen bedrijf en privé leven ben ik voor een periode van een jaar 1:1 gecoacht door Phil.

Het 1:1 traject heeft me geholpen om sommige diepgaande patronen te ontdekken en daarmee aan de slag te gaan, waardoor er meer ruimte ontstond in mij en de wijze waarop ik met dingen omging daarna.

Ik ben vrijer geworden, meer zelfvertrouwen, ben ook meer zakelijk…wat serieus nodig was. Ik pak meer de dingen aan, als ik ergens tegenaan loop in mijn leven. Ik durf meer te luisteren naar mijn gevoel. Ik kan beter mijn grenzen bewaken en aangeven.

De belangrijkste bewustwording in dit traject is dat ik in staat ben leiderschap te nemen over mijn leven en dat ik zelf kan kiezen om te stoppen met please-gedrag.

Ik heb het als geweldig ervaren, heel veilig, liefdevol en diepgaand.