Nadat ik deelnam aan de Soul Cirkels wilde ik me graag verdiepen en ben ik het pad van verdere ontwikkeling in geslagen. Het heeft me in een stroomversnelling gebracht die nog volop doorgaat.

Ik ben in diepere connectie met mezelf gekomen. Met mijn gevoel en mijn familie systeem. Ik heb op allerlei fronten stapjes gezet en merk dat de lastige situaties niet meer zo lastig zijn.

Ik kan ze beter aanvaarden of zien wat het me vertelt over mezelf. Ik voel me meer in connectie met mijn gevoel. Ik voel me rustiger. Heb minder oordelen, over anderen en mezelf. Kan beter aanvaarden wat er is. Ik voel me gelukkiger en dankbaar voor alles wat er is!

Mensen om mij heen merken meer rust in mij, ik heb meer verbinding met de kinderen en zij praten op een ander level met me. Ik kan vaker aandachtiger aanwezig zijn en dingen gewoon laten gebeuren. Mijn broer zei nog: ‘normaal ben jij van het plannen en regelen. Nu heb ik dat veel meer en kun jij het gemakkelijker laten gebeuren en loslaten.’ De rollen zijn omgekeerd.

Het ziekteproces en het overlijden van mijn vader hebben me geraakt en ik voelde dat het tijd was om naar mezelf te gaan kijken, daarom heb ik na de Soul Cirkels besloten om verder te gaan in een 1:1 traject bij Phil

Ik ben het afgelopen jaar in contact gekomen met mijn gevoel, ben me bewuster van mijn grenzen en heb vanuit het familie systeem delen van mezelf geheeld. Ik voel meer rust, meer connectie met mezelf en meer connectie met belangrijke anderen. Als kers op de taart ben ik begonnen aan een coach opleiding omdat ik de magie van begeleiding van anderen ook zelf wil ervaren. Heel fijn dat je in die reis ook nog een stukje met me meeloopt.

In de samenwerking met Phil voelde ik veel vertrouwen om alles te delen wat er is en me te kunnen overgeven aan het proces. Alles mag er zijn. De coaching is echt diepgaand, op zielsniveau en gericht op systemisch werken.

Als ik het traject in twee woorden zou omschrijven dan zou het zijn overgave en meer verbinding met mezelf.