In 12 weken naar meer rust in je bedrijf, leven en relatie met jezelf en anderen.


Herken jij jezelf in het volgende?

 Je legt de lat constant hoog voor jezelf, waardoor je jezelf voorbij loopt.
 Je loopt constant te piekeren, is dit het nou?
 Je bent altijd bezig met het volgende doel en het is nooit goed genoeg.
 Je voelt je onbegrepen omdat je grootse dromen hebt over je bedrijf.
 Je loopt steeds tegen bepaalde blokkades aan en weet niet hoe je er doorheen breekt.
Je leeft in de waan van de dag en hebt het gevoel dat je steeds tekort schiet. 

Voel je het? Dat verlangen naar meer rust in je leven en bedrijf?

Hoe zou het voor jou zijn als....
  Je gemakkelijker keuzes kunt maken die in lijn zijn met je ware zelf?
  Je niet meer iedereen hoeft te pleasen of goedkeuring nodig hebt van anderen?
  Je sterker in je schoenen staat?
  Je moeitelozer kunt ondernemen?
  Je meer harmonie ervaart binnen jezelf, je gezin of relatie en je bedrijf?

Schrijf je dan in en neem deel aan de online-editie van de
 
✨ SOUL CIRKELS ✨

Die start op woensdagochtend 16 november. 

Wellicht denk je dat je met een nieuwe marketingstrategie, mindset-training of verdiepingscursus weer alles gaat stromen in je bedrijf en leven, echter je vergeet daarbij te werken aan het meest belangrijke: Je innerlijk fundament.

Diep van binnen hoor je dat stemmetje wellicht al fluisteren. Deze is er niet voor niets en daar mag naar geluisterd worden.

Graag neem ik je mee naar die diepere laag in jezelf zodat je weer connectie kunt maken met je innerlijke stem.

Opnieuw in verbinding staan met jezelf en de energie van alle dames in de groep, door middel van meditaties, bewustwordingsoefeningen, connectie met je lichaam, coaching, mentoring en ruimte voor dat wat ontstaat. 

Tijdens de Cirkels gaan we met elkaar in gesprek, doen we oefeningen waarin de focus ligt op het (opnieuw verbinden) met je lichaam, hart en buik. Door middel van coaching en mentoring ontstaan nieuwe inzichten en bewustwording van je eigen gedrag, (beperkende) overtuigingen en patronen. Ook zul je ervaren dat je elkaar als groep up-lift en inspireert. Je bent namelijk nooit alleen in je gevoel of struggle en zo kunnen we écht samen groeien.

SOUL CIRKELS

€ 497,00exclusief btw

WAT KUN JE VERWACHTEN?

checkbox.pngVrouwencirkels van 6 bijeenkomsten van 2 uur
checkbox.pngDuur cirkel: 12 weken
checkbox.pngEen groep van maximaal 8 dames
checkbox.pngLocatie: Online, via zoom 
checkbox.pngData: 16 november, 30 november, 14 december, 4 januari, 18 januari, 1 februari.
checkbox.pngOp woensdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur.

De volgende thema’s komen aan bod:

1. Ik zie je
Zet de eerste stap in zelfacceptatie en zelfwaardering en leer jezelf zien voor wie jij écht bent!

2. Ik ben ik, jij bent jij
Jezelf mogen zijn én de ander de ruimte geven om zichzelf te mogen zijn, begint bij het stellen van grenzen. Hoe bewuster je bent van jouw grenzen, hoe meer je écht kunt verbinden met de ander.

3. Ik durf te voelen
Emoties hebben we allemaal! We maken een connectie met ons binnenste, dus met ons hoofd, hart én buik én gaan onderzoeken welk gevoel ten grondslag ligt aan onze emoties. Ik neem je bij de hand in het durven voelen.

4. Ik kijk mijn angsten aan
Laat jij je tegenhouden in het maken van keuzes of ben je bang voor het onbekende, teleurstelling of misschien om fouten te maken? Pak de regie weer terug door je angst aan te kijken: jij bént namelijk niet je angst. Sterker nog, je mág bang zijn!

5. Ik sta op mijn plek
Wat is jouw plek in je familiesysteem en hoe beïnvloed deze plek jou als persoon? Zet de eerste stap, neem jouw plek in en ervaar meer innerlijke rust en kracht.

6. Ik maak keuzes
Elke dag maak je ontelbaar veel keuzes, bewust én onbewust. Leer hoe je bewuste stappen zet door je onderbewuste te sturen bij het maken van keuzes en toch trouw te blijven aan jezelf.

SOUL CIRKELS

€ 497,00exclusief btw

ERVARINGEN VAN SOUL CIRKELS DEELNEMERS


Vanwege hun privacy en de vertrouwelijke band die is geschept in de Soul Cirkels willen een aantal deelnemers graag anoniem blijven. Er zal dan ook geen naam worden toegevoegd aan hun review.


Patricia
"Ik schreef me in voor de soul cirkels, puur op gevoel. Omdat het verhaal van Phil me raakte en ik ook heel nieuwsgierig was naar de combi van een groepscoaching i.c.m. mindfullness. En het heeft mijn verwachtingen overtroffen!

Het begin was even spannend, onwennig en aftasten. Maar binnen no-time was er veiligheid en openheid in de groep. Phil beweegt mee met de groep en stelt zichzelf ook open en kwetsbaar op. Alles mag er zijn.

Iedere bijeenkomst ontstond er meer verbinding en raakten we diepere lagen aan. Heel bijzonder om dit proces met een groep te doorlopen. De 6 bijeenkomsten zijn voorbij gevlogen. In die bijeenkomsten ben ik weer echt bij mezelf gekomen. De reis naar je binnenste maak je zelf. Phil begeleidt je. Op een rustige en professionele manier. Het groepsproces is heel bijzonder. Het voegt echt iets toe.

Die 6 sessies zijn voorbij gevlogen en hebben me zoveel inzicht gebracht. Wat een cadeautje! Ik heb er nog geen genoeg van en ga nog even verder. Benieuwd wat deze reis me gaat brengen."


Ervaring
"Ik ben zo onder de indruk hoe je dit allemaal doet! Alsof je al jaren familie opstellingen coacht. Heb NLP gevolgd maar je doet dit zoveel authentieker. Het klopt gewoon dat je voor de groep staat. Vertrouwd en veilig."


Anne-Miek
"De Soul Cirkels van Phil hebben me veel opgeleverd. Naast het ontmoeten van hele mooie en lieve dames gaf het nieuwe inzichten en kijk op dagelijkse zaken. Het kunnen sparren en zaken vanuit iemand anders zijn perspectief kunnen zien is zo waardevol voor onderwerpen waar je iedere dag mee te maken hebt. Het heeft mijn geest verruimd.

Phil zorgt voor veiligheid in de groep en laat de bijeenkomsten heel soepel verlopen. Ze heeft veel kennis, maar overspoelt ons er niet mee. Ze daagt uit zelf te denken en actief te zijn. 

Ik heb er van genoten en neem veel van wat ik geleerd heb mee in mijn dagelijkse dag. Echt een aanrader!"


Ervaring
"Ik heb nu veel beter voor ogen wat ik nodig heb, waar ik voor sta en waar ik naartoe wil. Ook durf ik veel meer op mijn hart en onderbuikgevoel te vertrouwen. Keuzes maken is makkelijker geworden en ik blijf veel dichter bij mezelf. Ik hoef niet meer iedereen te pleasen of goedkeuring van anderen te krijgen om mezelf goed te voelen. Ik sta zoveel sterker in mijn schoenen."


Dayenne
"Het was zo'n mooi traject, steeds dieper naar jezelf leren kijken. En ook durven kijken. Wat je denkt is vaak niet het hele verhaal. Bij mij zat achter angst juist een heel groot positief verlangen. Daar was ik nooit bij uitgekomen, maar door bijvoorbeeld een opdracht begeleidend schrijven wel. Het gaf zoveel rust dat ik de bovenste (denk)laag kon verdiepen met een verklaring die juist heel positief was. De angst was daarna ook volledig weg."


Ervaring
"Het heeft me meer gebracht dan ik had gedacht of durven hopen. Allemaal kleine puzzelstukjes die mij veel inzichten hebben gegeven, maar ook handvaten hoe ik dingen kan toepassen. Zo kan in het ook daadwerkelijk implementeren inde dagdagelijkse hectiek."


Ervaring
"Hey Phil, dit is waar ik naar op zoek was. Ik merk dat vooral het na-processen voor mij erg waardevol is. Je biedt me mooie handvatten om naar binnen te gaan en de inzichten en antwoorden komen vanzelf. Dankbaar, dat ik mezelf de ruimte heb gegeven om dit aan te kijken."


Ervaring
"De bijeenkomsten heb ik als heel prettig ervaring. Phil biedt een veilige omgeving waarin er ruimte is om in vertrouwen bepaalde thema’s te benoemen.

De ademhalingsoefeningen, visualisatie oefeningen en schrijf opdrachten waren heel waardevol om in je eigen kracht te komen staan.

Een aanrader voor vrouwen die aandacht willen besteden aan hun persoonlijke ontwikkeling op een laagdrempelige en luchtige manier."

SOUL CIRKELS

€ 497,00exclusief btw