Soul Cirkels
Ben jij ook zo toe aan écht samen zijn en verbinden?

Ben je ook zo toe aan het opnieuw connectie maken met je pure zelf, na een lange periode van doorgaan en zorgen dat alle ballen in de lucht te houden waren?

SOUL CIRKELS

€ 397,00exclusief btw

Voorlopig vinden er geen nieuwe Soul Cirkels plaats. Wil je op de hoogte worden gehouden van nieuwe cirkels in de toekomst? Meld je dan nu aan voor de inspiratiemail.

Wil jij?

Terug naar het vertrouwen dat van binnen zit.
Voelen dat je niet de enige bent die moegestreden is en terug in je kracht komen.
Ervaren wat de kracht van verbinding doet met je gevoel van eigenwaarde.
Écht gezien worden en jezelf mogen zijn.
Gevoel durven toelaten.
Je angsten aankijken.
 Gewoon weer ‘zijn’.
 Spiritualiteit toelaten in je leven.
 Vanuit holistische bewustwording aan de slag met jezelf. 
Voel je het? Dat verlangen?

Schrijf je dan in en neem deel aan één van de
 
✨ SOUL CIRKELS ✨

In verbinding staan met jezelf en de energie van alle dames in de groep, door middel van meditaties, bewustwordingsoefeningen, connectie met je lichaam, coaching, mentoring en ruimte voor dat wat ontstaat.

Tijdens de Cirkels gaan we met elkaar in gesprek, doen we oefeningen waarin de focus ligt op het (opnieuw verbinden) met je lichaam, hart en buik. Door middel van coaching en mentoring ontstaan nieuwe inzichten en bewustwording van je eigen gedrag, (beperkende) overtuigingen en patronen. Ook zul je ervaren dat je elkaar als groep up-lift en inspireert. Je bent namelijk nooit alleen in je gevoel of struggle en zo kunnen we écht samen groeien.

WAT KUN JE VERWACHTEN?

checkbox.pngVrouwencirkels van 6 bijeenkomsten van 2 uur
checkbox.pngDuur cirkel: 12 weken
checkbox.pngEen groep van maximaal 8 dames
checkbox.pngLocatie: De mooie yoga-studio van Irene Poell in Cwartier in Weert 
checkbox.pngData: nog niet bekend
checkbox.pngOp maandagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur

De volgende thema’s komen aan bod:

1. Ik zie je
Zet de eerste stap in zelfacceptatie en zelfwaardering en leer jezelf zien voor wie jij écht bent!

2. Ik ben ik, jij bent jij
Jezelf mogen zijn én de ander de ruimte geven om zichzelf te mogen zijn, begint bij het stellen van grenzen. Hoe bewuster je bent van jouw grenzen, hoe meer je écht kunt verbinden met de ander.

3. Ik durf te voelen
Emoties hebben we allemaal! We maken een connectie met ons binnenste, dus met ons hoofd, hart én buik én gaan onderzoeken welk gevoel ten grondslag ligt aan onze emoties. Ik neem je bij de hand in het durven voelen.

4. Ik kijk mijn angsten aan
Laat jij je tegenhouden in het maken van keuzes of ben je bang voor het onbekende, teleurstelling of misschien om fouten te maken? Pak de regie weer terug door je angst aan te kijken: jij bént namelijk niet je angst. Sterker nog, je mág bang zijn!

5. Ik sta op mijn plek
Wat is jouw plek in je familiesysteem en hoe beïnvloed deze plek jou als persoon? Zet de eerste stap, neem jouw plek in en ervaar meer innerlijke rust en kracht.

6. Ik maak keuzes
Elke dag maak je ontelbaar veel keuzes, bewust én onbewust. Leer hoe je bewuste stappen zet door je onderbewuste te sturen bij het maken van keuzes en toch trouw te blijven aan jezelf.

REVIEWS


Vanwege hun privacy en de vertrouwelijke band die is geschept in de Soul Cirkels willen een aantal deelnemers graag anoniem blijven. Er zal dan ook geen naam worden toegevoegd aan hun review.