Familie opstellingen / Systemisch werk

Het goed willen doen…

Gezien willen worden…

Jezelf wegcijferen ten behoeve van de ander…

Bang om verlaten te worden…

Continue onrust ervaren..

Boosheid voelen, zonder te weten waar het vandaan komt..

Leven naar de verwachtingen van je ouders…

Verantwoordelijkheid dragen voor zaken waarvan je weet dat die aan de ander toebehoren…

Wellicht herken je een van bovenstaande punten?

Vaak zijn we loyaal aan ons familiesysteem, waardoor we niet ten volste onszelf kunnen zijn en niet ons eigen verlangen nastreven. Je kunt je alleen voelen, moeite hebben met het vinden van jouw plek in het leven of binnen bepaalde situaties.

Onbewust kun je systemisch gezien van je plek afgaan en dat kan zorgen voor blokkades, terugkerende patronen of trauma’s.

Als je je bewust wordt van jouw plek in je familiesysteem, kun je met een andere bril gaan kijken. Je kunt onderbewuste patronen leren erkennen en doordat het er mag zijn, kun je stappen maken richting heling.

Je kunt je laten coachen op het nemen van jouw plek en doorbreken van patronen.

Ook kunnen bepaalde vraagstukken opgesteld worden, zodat zichtbaar wordt wat er aan ten grondslag ligt en waarom je een bepaalde disbalans of onrust ervaart op dit gebied.

Door middel van opstellingen kunnen we de onderbewuste patronen zichtbaar maken.

Je gaat voelen dat je meer innerlijke rust ervaart.

Een gevoel van bevrijding, waardoor je in je kracht gaat staan.

Zodat je ten volste kunt zijn wie je bent…

GET CONNECTED 

Je bent van harte welkom tijdens Get Connected, in de yogastudio van Irene Poell, in Weert of bij Flowtime, in Nederweert

Get Connected is een groepsbijeenkomst waarin je opnieuw connectie maakt met jezelf én waarbij je kennis kunt maken met familie-opstellingen.

Op zaterdagochtend 27 mei van 9.30 tot 12.30 uur is er een Get Connected bij Flowtime in Nederweert.

We starten met zelfconnectie door middel van een zijnsmeditatie en het innemen van jouw plek. Daarna is er ruimte voor twee familie-opstellingen.

Het lot bepaald of je jouw vraag kunt inbrengen. Ook als je als representant aanwezig bent zul je ervaren dat je inzichten krijgt in jouw eigen familiesysteem en patronen.

Het is echt magisch wat er ontstaat als het energetisch veld zich opent.

Meld je direct aan via het contactformulier op deze pagina.

´Wat een warme liefdevolle ervaring met mijn eerste familieopstelling. Mijn gevoel werd meteen bevestigd dat ik bij jou moest zijn. Met een licht, open, vrolijk hart kwam ik thuis. Met bakken energie ook, ik voel het nu nog’.

Als coachee breng je jouw vraag of uitdaging in en dit zullen we zichtbaar maken aan de hand van een opstelling:

 • Je krijgt inzicht in de situatie.
 • Je leert zien waar jouw plek is, in het systeem.
 • Je krijgt antwoorden op vraagstukken waar je eerder de vinger niet op kon leggen.
 • Je krijgt zaken helder, die in eerste instantie onder de oppervlakte zaten.
 • Je heelt stukken bij jezelf en daarmee ook in het gehele systeem.
 • Je maakt connectie met jezelf op zielsniveau.

Dit levert het je op als representant:

 • In elke opstelling zullen zaken helder worden, die ook delen van jouw proces raken.
 • Je heelt onbewust ook eigen stukken op zielsniveau.
 • Je leert van het proces van de ander.
 • Je leert met een ‘systemische bril’ kijken, waardoor je in de dagelijkse praktijk ook eerder patronen herkent.
 • Je levert een bijzondere bijdrage voor de coachee.
Liever niet binnen een groep opgesteld worden?

Het is ook mogelijk om individueel een opstelling te reserveren. We zullen de opstelling dan vormgeven door middel van plaatsankers in plaats van representanten.

Laat hier je gegevens achter om je aan te melden voor Get Connected of voor de mogelijkheden voor een één op één opstelling. Ik neem dan persoonlijk contact met je op voor het maken van een afspraak. 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Reviews

En aangezien je tot hier bent blijven hangen…

Lees dan ook nog de ervaringen van mensen die je voor gingen.

Joyce


Lieve Phil, dank je wel voor de bijzondere opstelling. Je hebt me er echt doorheen geloodst om dichterbij mezelf en mijn doel te komen. Het doet niet alleen iets voor mijn business, merk ik nu de afgelopen dagen, maar ook in ons gezin. En dit is ontzettend fijn om te mogen ervaren. Gisteren heb ik de oefening er nog eens bijgenomen en het gaf me meteen vertrouwen.


Nanda
 
De reden dat ik heb uitgereikt naar Phil was omdat het e.e.a. in mijn omgeving liet zien dat ik vast liep in bepaalde zaken. Het heeft mij een prachtige sessie opgeleverd. Phil is helemaal in het moment met jou en ze laat jou veilig voelen, zodat alles er mag zijn dat zich op dat moment aandient of toont.

Ik voelde veiligheid en vertrouwen. Maar ook de rust die ze weet te brengen, ook als het even heel pittig kan aanvoelen. De sessie heeft een glimlach op mijn gezicht gebracht en meer rust.

Ik besef me dat ik zelf verantwoordelijk ben of ik de koers verder doorzet. Wat losgelaten mocht worden tijdens de sessie, dat zie ik in ieder geval nooit meer terug.

Vol vertrouwen en nieuwsgierigheid kijk ik uit naar de toekomst. Met als kleine aanvulling: ik heb gisteren rustig een bepaald gesprek kunnen voeren na jouw coachsessie en dat is echt een GIGA WINST!


Review

´Super bedankt dat ik erbij mocht zijn gisteren. Het was heel bijzonder en ook echt intens. Moest er even van bijkomen thuis, maar voelde me ook echt rustiger. En vooral toen ik vandaag wakker werd voelde het echt anders, in positieve zin!

 
Marielle

´Ook al was ik niet de vragensteller, maar wellicht had ik gisteren nog een grotere taak in te vullen. Een grote dankbare hartverwarmende taak die ik toegewezen kreeg. Wat gaf mij dit vertrouwen, zekerheid, dat dit aan mij werd toevertrouwd. WOW!´

 
Janey

´Een ultieme vorm van me-time dit. Het bewust worden en inzoomen op jezelf en je systemen. Welke patronen hebben wij, bewust of onbewust en welke houden we in stand? Het aankijken hiervan is zo bevrijdend en leerzaam. Phil staat naast je, helpt je, neemt je mee en begeleid je. Geef dit cadeau aan jezelf of iemand anders, want echt…het is voor het leven. Dankjewel Phil!

 
Review

‘De opstellingen had gelijk haar effect, want ik had die avond gelijk een ‘moeilijk’ gesprek met een vriend waar ik onbewust voor aan het dragen was. Mijn kijk op ‘dragen’ is ook drastisch veranderd, waardoor ik het nu ook echt herken als ik het doe. Nu al enorm dankbaar’!