WERKWIJZE

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

Je kunt contact met me opnemen door mij een email te sturen of via een van mijn social media kanalen. Ik bel je dan voor een vrijblijvende kennismaking, waarin je je eerste vragen kunt stellen. Tijdens dit contact plannen we mogelijk een opvolgend intakegesprek in. 

NEEM CONTACT OP
Intakegesprek
Het intakegesprek duurt ongeveer één uur. We gaan uitgebreid in gesprek over je huidige situatie, waar je tegenaan loopt, welke uitdagingen je tegenkomt en waar je begeleiding en een frisse blik in kunt gebruiken. Ook bespreken we welke vervolgstappen er mogelijk zijn om aan de slag te gaan met elkaar.

Durf je er voor te gaan en de beslissing te nemen om samen met mij aan de slag te gaan met jouw uitdagingen? Dan is de eerste stap naar verandering al gemaakt!

INTAKEGESPREK AANVRAGEN
Aan de slag!
Coaching zal plaatsvinden op basis van een traject op maat, waarbij ik je tijdens een vooraf afgesproken trajectduur begeleid en er stap voor stap onderdelen worden aangepakt. We maken een plan en samen bekijken we wat het belangrijkste is om mee te beginnen, datgene wat je het meeste stress geeft wordt het eerste aangepakt. Jij beslist welke stappen je wanneer wilt nemen en maakt de keuzes, ik begeleid je om een richting te kiezen en keuzes te maken die bij jou passen. We gaan concreet aan de slag, ik help je daar waar nodig op weg, reflecteer met je en daarna kun je zelfstandig aan de slag met een vooraf afgesproken volgend onderdeel.

VRAAG NAAR DE MOGELIJKHEDEN OP MAAT
Reflectie
Één maand na afronding van de begeleiding neem ik contact met je op voor een telefonisch reflectiemoment. Hoe gaat het nu? Wat heeft het je opgeleverd? Wat heb je eventueel nog nodig?

Ben je nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan betekenen?

NEEM CONTACT OP